Lägg till din blogg, webbplats, hemsida, handels butik och företag - PR9.SE  - Regler

Regler

PR9.SE är en övervakad och manuell länkkatalog där du kan lista din blogg, ehandels butik, webbplats eller företag med en länk. Helt utan kostnad och krav på tillbakalänk. Läs gärna våra tips innan du skickar in din förfrågan: 

Våra regler och riktlinjer är:

Du måste ange en korrekt e-postadress när du skickar in din förfrågan. Samt verifiera den innan vi kan granska din länk. Vi granskar inte länkar där e-postadressen inte är verifierad. Förfrågningar där e-postadress inte är verifierad raderas efter 7 dagar.

Det är endast tillåtet att skicka in länkar som går till svenska sidor.

Det är inte tillåtet att skicka in länkar till sidor som berör, handlar om eller uppmanar till olagliga aktiviteter samt rasism och pornografi eller annat kränkande. Sidorna måste följa svensk lag.

Det är inte tillåtet att skicka in länkar till sidor om piratkopior av något slag eller som olovligt utnyttjar ett annat varumärke.

Det är inte tillåtet att skicka in webbplatser om vapen och fyrverkerier.

Det är inte tillåtet att skicka in sidor som bedriver pyramidverksamhet. S.k MLM-sidor.
 
Länk ska gå till inskickad URL. Länk som vidarebefodrar och leder till en annan URL är inte tillåtet.

Sidan som du lägger till ska vara unik och inte vara kopierad på något sätt. Endast en .TLD är tillåtet. Har du tex skickat in: minwebb.se så får du inte skicka in minwebb.com, minwebb.nu etc.

Du godkänner att vi kan använda din inskickade information runt om på vår webbplats.

Vi ändrar inte godkända förfrågningar. Vi kan dock korrigera uppenbara felskrivningar och URL-fel.

Det är bara tillåtet att länka till sin huvudsida. T.ex minwebb.se Det är inte tillåtet att länka till undersidor, s.k djuplänkar. T.ex minwebb.se/mina-saker.html är inte tillåtet.

PR9.SE tar inte ansvar för innehållet på webbplatser som en länk leder till från vår länkkatalog. Det är upp till varje ägare av webbplatsen att ta ansvar så innehållet på webbplatsenssida är rekodeligt. Om vi anser att innehåll på den inskickade länkens sida inte skulle passa in hos PR9.SE så har vi rätta att radera länken utan att notifiera den som skickade in den.

OBS! Har din sida inte blivit godkänt inom 6 dagar så uppfyller den inte våra krav. Vi skickar inte ut ett meddelande om sidan inte är godkänd. Läs gärna igenom reglerna en gång till innan du skickar in ett nytt bidrag.

Kan man kontakta PR9? Det går bra att kontakta oss genom kontaktformuläret. Vi svarar dock inte på alla meddelanden som vi får.