PR9.SE  - SÃ¥ fungerar det
PR9.SE är en manuell länkkatalog. För att säkerställa kvaliten på länkarna som listas här granskar vi varje förfrågan. Därför kan det ta lite tid innan just din länk dyker upp.

Så här går det till:

1. Du klickar på "Skicka in länk" i menyn.
2. Fyll i dina uppgifter och välj kategori.
(Du får gärna länka tillbaka till oss genom att använda den textsnutt som står under "tillbakalänk". Detta är dock ej obligatoriskt) 
3. Tryck på "Skicka in"

När du har skickat in din länk så sänder vi ut ett e-post där du ska bekräfta DIN e-postadress som du angav. Detta är obligatoriskt för alla länkar.

4. Bekräfta e-postadress.
5. Invänta godkännande av länk.

Vi kontrollerar tillgänglighet och sidans innehåll för att försäkra oss om att den följer våra riktlinjer. I dagsläget tar en granskning ca: 1-3 dagar. Vi förbehåller oss rätten att inte godkänna länkar som vi anser har en tendens att gå emot våra riktlinjer. 

OBS! Har din sida inte blivit godkänt inom 6 dagar så uppfyller den inte våra krav. Vi skickar inte ut ett meddelande om sidan inte är godkänd. Läs gärna igenom reglerna en gång till innan du skickar in ett nytt bidrag.

Kan man kontakta PR9? Det går bra att kontakta oss genom kontaktformuläret. Vi svarar dock inte på alla meddelanden som vi får.  
 Sidan uppdaterades 2013-08-29